mobil cipősszekrény

A cipőket állandóan tenni-venni, a dobozokat az előszobából a gardróbba pakolni fárasztó és unalmas feladat. Mivel lehetne ezt egyszerűbben megoldani? A válasz a könnyű szerkezetű mobil cipősszekrény. Gondoljunk csak bele, hogy mennyire praktikus ez!

A cipőket szépen felhelyezzük a polcokra és már vihetjük is más helyiségbe. Nincs össze-vissza kallódó papucs vagy félcipő, a gyermekek lábbelijeit sem kell órákig keresgélni, hiszen azonnal megtalálhatóak. Könnyen mozgatható, áthelyezhető, a mobil cipősszekrény ráadásul tetemes mennyiségű lábbelinek otthont biztosít. Vendégek jönnek és nem szeretné, hogy lássák az előszoba cipőkollekcióját? Egyszerű a megoldás! Tegye a mozgatható cipősszekrénybe és már viheti is olyan helyre, ahol nem lesznek a kíváncsiskodó szemek előtt!

A hasznos-holmik.hu webáruházban kapható mobil cipőszekrény típusok könnyű szerkezetűek, tágasak, a cipzáras védőhuzat segítségével egy mozdulattal eltakarhatjuk a lábbeliket, a portól is megóvjuk, illetve a háziállatok sem férnek hozzájuk.