Szélvédő csere
Szélvédő csere

Általában az első szélvédőket, csak akkor szokták az autósok kicserélni, amikor már betört. Nagyon sokan odázzák el a megsérült szélvédő kicserélését, mert a rohanó hétköznapokban nem jut rá idejük. Az autouvegek.hu weboldalon elérhető szélvédő csere szolgáltatás ingyenes azok számára, akik rendelkeznek Casco biztosítással. Amennyiben a biztosítás kiterjed a sérült üvegek javítására, illetve kicserélésére is, akkor Önnek is teljesen ingyen lesz a szolgáltatás.

A cég a mobilszerviz lehetőségével bárhol el tudja végezni az autóüveg javítását. Az autouvegek.hu weboldalon minden információt megtalálhat a mobilszervizzel kapcsolatban. A gépjárművek esetén, főleg a különféle javításokkal kapcsolatban, mindenkinek ugyanazok az elvárásai. Mindenki azt szeretné, ha a szakemberek gyorsan, precízen és elérhető árakon dolgoznának. A valóságban azonban ez nem igazán így zajlik. A valóságban hosszú időt kell várni arra, hogy végre sorra kerülhessen az ügyfél.

Ha pedig már az adatokat és a kár mértékét veszik fel a dolgozók, akkor sem garantált, hogy időben fognak végezni. Azonban a szélvédő csere az autouvegek.hu weboldal vállalkozásánál igen jutányos áron zajlik, főleg akkor, hogyha rendelkezik Casco biztosítással. A cég kiemelkedő színvonalú munkát végez minden esetben. Lássuk, hogy miként zajlik a szélvédő csere folyamata! Először a szakemberek felmérik a hiba mértékét, majd a sérülésnek megfelelően javítják pasztával vagy cserélik az autóüveget.

A cserénél kibontják a régi gumitömítéseket, majd kiveszik a sérült elemet, utána beillesztik az új üveget és körbeveszik új tömítéssel. Ez a folyamat elég sok időt vesz igénybe, mivel ha nincs raktáron megfelelő méretű üveg, akkor azt meg kell rendelniük a szakembereknek. Hazánkban két gyártótól lehet gyári minőségű terméket elérni igen jó áron. Ám a minőséget meg kell fizetni. A szélvédő csere során, a profi szakemberek is a gyári minőségű, erős üvegeket ajánlják. Azonban az otthonában soha ne fogjon hozzá laikusként a cseréhez, mert könnyedén beletörhet a bicskája!