női hosszúszárú csizma

A vonzó megjelenés sarokköve a lábakat előtérbe helyező viselet. Nagyon divatos és kortalan fazon a női hosszúszárú csizma, ami pulcsiruhával vagy szűk farmerrel stílusos összhatást biztosít. Azért, hogy megfelelően tudjon érvényesülni, érdemes odafigyelni a körültekintő színválasztásra.

Az elegáns darabok mellett, a sportos fazonokra is ajánlatos vetni egy pillantást, hiszen ezek is remekül kombinálhatóak nőies szettekkel. A hosszú szár további pozitívuma, hogy nagy felületen biztosítja a láb védelmét a hideggel szemben. Aki térdig érő hóban szeretne gázolni, most megteheti, ráadásul a női hosszúszárú csizma esetében ez stílusosan valósulhat meg, így sikkesek tudunk maradni a téli zimankóban is. Választhatunk alacsony vagy magas sarokkal ellátott darabot, mindkettőből sugárzik a megunhatatlan elegancia.

Bézs, piros vagy fekete, térdig vagy éppen combközépig érő modell, cipzáros vagy fűzőkkel megbolondított, a női hosszúszárú csizma esetében a lista színes és izgalmas. Válogassunk kedvünkre az cipom.hu árucikkei között!