ugrálóvár

A legkisebbeknek szánt játékeszközök széles választékában kiváló minőségű légvárakat találsz, amelyek számos méretben, színben és kivitelben kaphatóak. Kínálatunkban kisebb és nagyobb modellek egyaránt vannak létrákkal, mászófalakkal és praktikus előtetőkkel, ezek még esőben is gondtalan szórakozást garantálnak a kicsiknek.

A webshopunkban elérhető összes ugrálóvár biztonságos és masszív felépítésű szerkezet, ami tökéletesen alkalmas mindenféle kerti piknikre, fesztiválra és sok más szabadtéri rendezvényre. Az ugrálóvárak széles választékának köszönhetően, minden szülő könnyedén kiválaszthatja a gyermekek életkorának megfelelő eszközt. Egy ugrálóvár ideális bármilyen nyitott térre, de olyan kiviteleket is tudunk kínálni, amelyek könnyen elférnek beltérben is.

A felfújható kastélyok mindegyike kiváló minőségű PVC anyagból készül és speciális erősítő konstrukciókkal van ellátva. Vizuális vonzerejüket kiváló minőségű minták biztosítják, amelyeket védőbevonatokkal borítanak, így megakadályozva a festék kifakulását.