pályázatfigyelő cégek

Egy vállalkozás fejlesztése nem mindig megy saját erőből, ezért a tulajdonosok igyekeznek valamilyen pályázati pénzhez hozzájutni. De ehhez tanácsos szakértők bevonása is, hiszen nem egyszerű dolog lehívni ezeket az összegeket. Több módon is tudnak segíteni az olyan pályázatfigyelő cégek, mint a Forráscentrum. Mivel több alternatív lehetőség is kínálkozik a finanszírozási konstrukció kiválasztása során egy vállalkozásnak, nagyon jól jöhet a szakember segítsége. Mindenki arra törekszik, hogy a legkedvezőbb feltételrendszer keretein belül jusson forráshoz, amit általában a pályázat kínál a kis- és középvállalkozásoknak.

Bár a pályázati forrás ingyen pénznek látszik, mégsem az, hiszen léteznek olyan kötelezettségek, előírások, amelyek költségeket jelentenek a cégnek. Nem beszélve arról, miszerint az EU támogatások nagy hátránya az, hogy nem mindig akkor van kiírás, amikor a vállalkozónak szüksége volna erre, ezért kénytelen a kiíráshoz hangolni a projektjét.

Az utófinanszírozás szintén megdrágítja az úgynevezett ingyen pénzt, viszont ez a kiadás jelentősen csökkenthető gondos tervezéssel. A Forrás Centrum szakemberei elvégzik a pályázatírás precíz feladatát is, ha a kliensnek erre van igénye. Ez a munka bonyolult, szerteágazó ismereteket és nagy pontosságot megkövetelő állás. Nem véletlenül van ez így, ugyanis a pályázatírás kulcsfontossággal bír nagyon sok kis- és középvállalkozás, nagyvállalat, közhasznú vagy civil szervezet, alapítvány számára. A profi pályázatírás nagyon jó eredményeket hozhat az adott vállalkozásnak.

Ne felejtsük el, hogy a támogatásokért rengetegen versengenek és az elbírálás során az illetékes bizottságoknak nem ritkán több száz vagy több ezer pályázat közül kell kiválasztaniuk azt a néhányat vagy egyet, amelyiknek majd a támogatás összegét juttatják. Célszerű tehát egy maximális profizmussal rendelkező pályázatíróra bízni a feladatot. A kiváló szakemberekkel felveheti a kapcsolatot a forrascentrum.hu weboldalon keresztül. Velük lesz a legnagyobb esélye!