Brill gyűrű

Az online vásárlás napjainkban hihetetlenül népszerű, már minden területre kiterjedt, beleértve az ékszereket is. Persze, nagyon fontos ismerni a méretet, hogy az adott darab tökéletesen illeszkedjen a csuklóra vagy az ujjra. Azonban sokan azért nem mernek nemesfémből készült darabokat online megrendelni, mert nincsenek tisztában a gyűrűméret mivoltával. Gyűrűk esetében az a tökéletes méret, amikor a gyűrű enyhén tapad az ujjbőrhöz, egyáltalán nem szoros, viszont levételkor kissé ellenáll. Azt is tudni kell, hogy a szélesebb gyűrű kicsit nagyobb kell legyen, mint a keskeny.

Amennyiben Ön is gyűrűt szeretne rendelni az internetről, de nem tudja, hogy milyen méretre van szüksége, akkor lépjen be a whiteandblack.hu weboldalra, ahol az üzemeltetők elhelyeztek egy mérettáblázatot, amelynek a segítségével pontosan meg tudja állapítani, hogy milyen méretű ékszert rendeljen. Nagyon kellemetlen, hogyha nem megfelelő a gyűrűméret, hiszen akkor vagy szorítani fog az ékszer, vagy pedig fennáll annak a veszélye, hogy lecsúszik az ujjáról, és elveszíti azt.

Ez egy brill gyűrű esetében nagy anyagi veszteség, amit mindenképpen érdemes megelőzni. A fent említett ékszer webáruházban nagy választékot lehet találni brill gyűrű típusokból, de a saját elképzelése szerinti darabot is szívesen és szakszerűen elkészítik az ékszerészek, hogyha Önnek az a kívánsága. Specialitásuknak számít az egyedi gyémánt gyűrűk elkészítése, amihez tört aranyat is beszámítanak. Akár eljegyzésre is rendelhet egy brill gyűrűt a kedvesének, hiszen melyik hölgy tudna ellenállni a gyémánt csodálatos ragyogásának?

Úgyhogy, ha megálmodott egy bizonyos fazont, és azt akarja elkészíttetni, akkor pontosan jó helyen jár! Foglalatlan csiszolt gyémántokból is állandó készletet tartanak az ékszerüzletben, amelyek közül a kliens választhatja ki a számára leginkább megfelelő követ. Így a brill gyűrű a legszebben tündöklő természetes drágakővel lesz ékesítve. De akár eljegyzésre, akár más alkalomra akar brill gyűrűt vásárolni, mindig figyeljen oda, hogy gyűrűméret megfelelő legyen!