KTM nyeregtáska

A biciklizést egy jól megválasztott, nem túl nagy, de annál praktikusabb eszköz sokkal élménydúsabbá és kényelmesebbé teheti. Mivel egy átlagos bringán egyetlen táska sem található, minden tulajdonos kötelessége, hogy megtalálja az igazit. A hozzáértők szerint célszerű a KTM nyeregtáska megvétele. De pontosan miért is annyira fontos ez?

Kétségtelenül a legfontosabb tulajdonsága az, hogy nagyon sok apró dolog elfér benne, rengeteg olyan eszköz, amire tekerés közben vagy épp pihenéskor szüksége lehet az embernek. Először is helyet kínál a mini pumpának, egy kisméretű defektjavító készletnek és sok minden másnak, ami kellhet a bicikli egyes részeinek a megszereléséhez.

Sőt, a KTM nyeregtáska azért is jó, mert az ember elhelyezhet benne némi kézpénzt és természetesen az összecsukható bicikliszerszámnak is marad benne hely. A KTM nyeregtáska jó oldala továbbá, hogy végre nem vet véget a kirándulásnak, biciklis kiruccanásnak egy defekt. Természetesen a táska nem csupán egy sima hordozó eszköz. A KTM nyeregtáska része egy fényvisszaverő csík, ami éjjel elősegíti a láthatóságot.