Minőségi gin

Sokan vannak olyanok, akik önmagában fogyasztják egy kis jéggel, míg mások inkább valamivel keverik ezt az egyedi íz-világgal rendelkező italt. Tény, hogy a gin nem számít közönség kedvencének, viszont rendkívüli aromákat fedezhet fel az, aki megkóstol néhány minőségi márkát.

Ez kifejezetten egy olyan nedűnek számít a szeszesitalok világában, aminek semmivel össze nem téveszthető, karakteres íze van. Ennek megfelelően, számos koktélnak az alapanyagaként szokták használni.

A jól ismert Bloody Mary alkoholos részét köztudottan a vodka teszi ki, viszont ez ihlette a Cocumber Snapper-t, ami gin hozzáadásával készül. Az összetétele hasonló intenzivitást kölcsönöz ennek a hagyományosnak korántsem nevezhető koktélnak.

A gin egyébként az ízesítése előtt egy teljesen semleges ízű alkoholpárlatnak számít, amit ezután általában boróka tobozbogyóval ízesítenek. Természetesen a különféle márkák sok más fűszert is fel szoktak használni, amelyekkel egyedivé varázsolják a termékeiket. Ezekből jó néhányat felvonultat a premiumitalnagyker.hu webshop is.