betonkerítés

Ami a ház körüli, úgynevezett védelmi rendszert illeti, szinte mindenkinek más elképzelése van az ideális megoldásról. Az már első ránézésre is kiderül, hogy a betonkerítés egyike lesz a legerősebb lehetőségeknek. Miért van ez?

Egészen egyszerűen az alapanyag, amiből ez a verzió készül, az egyik legkeményebb alkotóelem, amiből kerítést lehet gyártani. Szoktak még fából, esetleg fémből is ilyesmit készíteni, vagy a kettő kombinációjából, de ezek mind valamilyen szempontból gyengébbnek minősülnek. A fa például ápolásra szorul, gyakran kell festeni, de még így is rosszul tűri majd a nedvességet. A fémből készült fajta kifejezetten hajlamos a rozsdásodásnak a nedvesség hatására, így a festés itt sem maradhat el.

A szóban forgó betonkerítés viszont ilyen vonatkozásban kifogástalan. Sőt, a legjobb tulajdonsága talán a stabilitás, hiszen ha kellően erős alapokkal rendelkezik, egy betonkerítés legyűrhetetlen. Nemcsak a fizikai hatásoktól óv, de a kíváncsiskodó tekintetektől szintén védelmet biztosít.