Perui kovaföld

Sajnos, az élelmiszerek nagy része és az élethez nélkülözhetetlen levegő is rengeteg méreganyagot tartalmaz, amelyek evés, ivás és levegővétel során mind bekerülnek a szervezetünkbe. Egy bizonyos részükkel az immunrendszer is elbír, azonban fontos, hogy tudatosan is elősegítsük a különböző salakanyagok kiürülését.

Az étkezési minőségű perui kovaföld olyan alternatívát kínál ehhez, ami nem terheli további vegyszerekkel, szintetikus anyagokkal a testünket. Ugyanis a perui kovaföld természetes anyag, ami azonban erős negatív hatással bír, így képes magához vonzani a baktériumokat, vírusokat és a káros kémiai anyagokat, ezáltal vele együtt távoznak a szervezetből.

Ezt az elemet nagyon kevés élelmiszer tartalmazza, ezért étrend kiegészítőként érdemes alkalmazni, mivel így nagyobb dózisban tud a védekező rendszer segítségére sietni. Az perui kovaföld vízzel elkeverve fogyasztható. Nincs semmilyen íze, így mindenféle kellemetlenség nélkül használható méregtelenítésre, valamint a jobb közérzet elérésére. Hatékonysága C-vitaminnal együtt való fogyasztás által növelhető.