Emelőgépkezelő tanfolyam
Emelőgépkezelő tanfolyam

Ha Önnek az a terve, hogy a közeljövőben önjáró gépekkel szeretne foglalkozni, akkor van egy olyan kurzus, amit a figyelmébe szeretnénk ajánlani. Ez az emelőgépkezelő tanfolyam, ahol megtanulhatja, hogyan bánjon a különféle berendezésekkel. Ön választhatja ki, hogy a megadott csoportok közül pontosan melyikre szeretne végzettséget szerezni.

Igény esetén, természetesen arra is van lehetőség, hogy egyszerre akár három gépcsoportból is levizsgázzon az emelőgépkezelő tanfolyam után. Ne feledje, hogy a képzés három héten át tart, aminek során elméleti és gyakorlati oktatás is van.

A megszerzett papírnak a segítségével egyszerűbbé válik a munkavállalás a logisztika, illetve az építőipar területén. Fontos megemlíteni, hogy az emelőgépkezelő tanfolyam nem vonatkozik a targoncák vezetésére, ezzel kapcsolatban egy újabb kurzus elvégzésére van szükség.

A megszerzett papírral egyébként lánctalpas darut, konténer emelőt, autódarut, mobil szerelőkosarat, chartering járműt és mobil szerelőállványokat lehet kezelni. A teljes listát a Transzport Stúdium honlapján lehet megtekinteni, ezért kattintson nyugodtan, ha érdekli a dolog!