műanyag teraszajtó

Egy otthon mindig biztonságot és meghittséget ad, ahol kipihenhetjük a fáradalmainkat, ahol jól érezzük magunkat. Célszerű a lehető legkomfortosabb módon berendezni, kialakítani, például nagyobb méretű teraszajtóval, ami beengedi a vidám napfényt. Tágas terek, fény, friss levegő érhető el egy remek tolóajtóval. Az ilyen ajtóknak érdemes legalább egy 2,5 méteres falnyílást biztosítani. A VEKA rendszerek biztonságosan védenek a széltől, az időjárástól, valamint a hívatlan látogatóktól.

A ház stílusának színben, kialakításban megfelelő tolóajtó nagyon sokat beenged a lakásba a természetből, gyakorlatilag egy új lakóélménnyel ajándékoznak meg bennünket. Jól szigetelő, könnyen kezelhető teraszajtók révén világos tereket kapunk, így még a legzordabb téli napokon is beáramlik a fény, az élet a lakásba. Míg régebben a nagy üvegfelületek többnyire jelentős hőveszteséget is jelentettek, addig ma már ez a helyzet teljesen megváltozott.

Nos, a VEKA vállalkozás műanyag teraszajtói innovatív energiamegtakarító rendszere modern hatékonyságot biztosít, ami a kiválóan szigetelő, többkamrás profil kifinomult konstrukciójának, a Neopor tömítésű metszetnek, valamint a hőhídmentes küszöbnek köszönhető. Ha az időjárás hideg és barátságtalan, a VEKA profilból készült műanyag erkélyajtó akkor is kellemes, meghitt hangulatot biztosít. Az értékes tömítések, amelyek a teljes szárnyban végigfutnak, megbízhatóan védenek huzat, nedvesség ellen egyaránt.

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a VEKA tolóajtó rendszerrel egyedi elképzelések is megvalósíthatóak, tehát elegáns megjelenésű nyílászárók alakíthatóak ki. Lényeges továbbá, hogy több színben is elérhető, így mindenki az ízlésének és a háza színének, kialakításának leginkább megfelelőt tudja kiválasztani. Attól sem kell félni, hogy a nagyobb üvegfelületet nem tudjuk majd megfelelően tisztítani, ugyanis ezeknek a profiloknak a takarítása rendkívül könnyű, pár perc alatt végezhetünk vele. Vegye fel Ön is a kapcsolatot a szakemberekkel a veka.hu portálon keresztül!