Webáruház könyvelő

Mivel a magyar törvények nagyon szövevényesek, ezért nehéz kiigazodni rajtuk. Az internetes kereskedelem viszonylag új terület, ezért ebből a szempontból még nem épültek be annyira a köztudatba a szabályok.

Ilyenkor nagyon jól jön egy webáruház könyvelő segítsége. A Rimay Tamás által vezetett FGA Hungary Kft. nevű vállalat erre a területre szakosodott, ezért érdemes felkeresni a webshopkonyveles.hu weboldalt. Itt pontosan fel van sorolva a szolgáltatások köre.

A webáruház könyvelő segítséget nyújt a szakmai felelősségbiztosítás, a nemzetközi könyvelés, a PayPal, a hűségpontok és a környezetvédelmi termékdíj ügyintézés témakörében. Ennek köszönhetően, lehetőség nyílik a járulékok csökkentésére, illetve a büntetések elkerülésére. A webáruház könyvelő tud figyelmeztetést küldeni az adózás témakörében, hiszen gyakran tapasztalhatóak változások.

A kapcsolatfelvételre telefonon (+3620/249-9823) vagy személyesen (Budapest, Thököly út 159.) nyílik lehetőség. Szolnokon is működik egy kihelyezett iroda, a József Attila út 83. szám alatt.