Interaktív televíziózás kora
Interaktív televíziózás kora

Az életünk részét képezi a tévénézés, múltunk, jelenünk és a jövőnk is kapcsolatban van ezzel a technikával. Az interaktív televíziózás kora még nem ért véget, bármennyire is léteznek negatív kampányok a tévézés hátrányai mellett.

Egy kis odafigyeléssel csak az előnyeit élvezhetjük. Rengeteg a rendelkezésünkre álló csatorna. Egy adott csatornán belül is lehet színes a műsor. Tőlünk függ, hogy mennyire szűrjük meg a műsorokat.

Sokan azon a véleményen vannak, hogy véget ért a minőségi televíziózás kora, de ez is relatív, mivel feltehetnénk a kérdést, hogy mikor volt minőségi televíziózás időszaka? Mikor, ha nem most? A közvetített adások sokszínűek, még adott műsoron belül is különbözőek.

Azt, hogy egy műsor miről szól és mit tartalmaz, arról kapunk ismertetőt, figyelmeztetést a kezdése előtt, így eldönthetjük, hogy végignézzük vagy nem. Rengeteg információt megtudhatunk a tévéből, műveltségre tehetünk szert és egyben kényelmes szórakoztatást biztosít. Ennek értelmében, nem járt le az interaktív televíziózás kora.