Lufik rendezvényre
Lufik rendezvényre

Céges rendezvényre keres megfelelő reklámeszközöket? Akkor használja ki a lufik rejtette szenzációs lehetőségeket! Hiszen a lufik egyszerre helytállnak dekorációként és reklámfelületként is, így egy megnyitóra vagy céges ünnepségre nincs is alkalmasabb, mint néhány színes léggömb.

Játszhatunk a színekkel, formákkal, a rájuk nyomtatott logóval vagy felirattal és akár maguk a léggömbök összessége is kiadhat valamilyen, a vállalkozás számára fontos ábrát, formát. Jöjjön el az 1001reklamajandek.hu weboldalra és nézze meg a népszerűsítés ezen formáját és ismerje fel a benne rejlő fantáziát!

Tudja meg, hogyan kelthet a lufik segítségével elegáns, komoly hangulatot és miként hívhatja fel a figyelmet leginkább a rajtuk szereplő embléma! Amennyiben felveszi a kapcsolatot a weboldal munkatársaival, akkor segítséget kaphat a lufik kiválasztásában, az embléma megtervezésében és kivitelezésében és még a felfújásban, elhelyezésben, dekoráció elkészítésében is. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőséget választunk és azt milyen formában jelenítjük meg, mivel ezzel is a saját termékeinkről, szolgáltatásainkról alkotunk egy képet.