LEGO Ninjago

A kicsik odavannak az olyan játékokért, amelyek valamelyik kedvenc meséjük szereplőit keltik életre. Ugyan a LEGO Ninjago esetében fordítva történt és először a figurák készültek el, majd csak utána a rajzfilm, a lelkesedés ugyanúgy megvan.

A kicsiknek nagyszerű élmény a képernyőn és a játékdobozban is ugyanazokat az arcokat, járműveket, kellékeket látni, így azoknak, akik szeretik ezt a fantasztikus mesevilágot, a LEGO Ninjago készletek tökéletes ajándéknak számítanak.

Rengetegféle szett közül lehet választani, amelyekkel újra lehet játszani a mese jeleneteit és a kicsik által megálmodott eseményeket is meg lehet eleveníteni. Tehát, ha látta már a gyermekét szájtátva belebámulni ebbe a varázslatos mesefilmbe és szeretne igazán nagyszerű meglepetést okozni neki, akkor rendeljen LEGO Ninjago játékot a www.kreativkocka.hu oldalról! Az felhőtlen öröm és a széles mosoly garantáltan nem fog elmaradni, illetve abban is biztos lehet, hogy nemcsak egy egyalkalmas játékot ad át a lurkónak, hanem hosszútávon jó szórakozást fog biztosítani vele.