Különleges fülbevaló

A pillangókkal készített ékszerek csodaszép látványt nyújtanak. Szerencsére az Amari’s Flowellery oldaláról rendelhető lepkével ékesített különleges fülbevaló is, ezért nyugodtan látogasson el ide, ha vásárolni szeretne!

Némelyik ékszerben Swarovski kristály is van, aminek következtében a hölgyek biztosan nem maradnak majd észrevétlenek. A különleges fülbevaló nem kerül sokba, ezért nem kell mélyen a pénztárcájába nyúlnia, ha rendelni szeretne. Ne feledkezzen el arról sem, hogy a kínálatban sok más csodaszép termék is van.

A kék szarkaláb felhasználásával készített bizsut hiba lenne kihagyni, mert az árnyalatai gyönyörűek. A különleges fülbevaló elsősorban a rendezvények esetén jelenthet jó választást. A bizsut fel lehet venni esküvőre, diplomaosztóra, de egy elegáns vacsorára is.

Mivel az ékszer antiallergén nemesacélból készült, ezért biztosan nem fog irritációt okozni a viselése. A különleges fülbevaló 8×8 milliméteres méretben kapható. Az érdekes árnyalatú ékszer ajándékba is bátran adható.