Megéri a cégkivonat letöltése

Végre most már nem kell órákat tölteni a különféle hivatalokban, hogyha ügyintézésről van szó. Az internet által felgyorsult a világ és ezáltal az üzleti ügyintézés is.

Most már gyerekjátéknak számít a megfelelő cégkivonat beszerzése, elvégre mindez csak néhány percet vesz igénybe, amennyiben elektronikus formában van rá szükségünk. Ezt utána ki is nyomtathatjuk, hogyha úgy teszik, hiszen elektronikus aláírással együtt juthatunk hozzá a közhiteles cégkivonatokhoz.

A cegkivonatmost.hu egy olyan szolgáltatást kínál, aminek köszönhetően a nap 24 órájában bármikor letölthetőek a szükséges adatok. Az adatbázisban közel 800.000 bejegyzett cég közül lehet választani.

Több szempont szerint is lehetséges a keresés, a pontosabb találat érdekében. Elég csupán beírni a vállalat nevét, az adószámát vagy a cégjegyzék számát. A cégkivonat igénylés ennyire egyszerű és gyors. Az adatok hitelességét az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja.