tárcsasúlyos edzőgép

Fokozható terheléssel szeretne edzeni? Olyan erőgépet keres, ami megállja a helyét mind az edzőteremben, mind otthon? A tárcsasúlyos edzőgép ideálissá válhat mindenkinek, aki időről-időre nehezebb súlyokkal szeretné növelni a teljesítményét. A minden testmagassághoz igazodó kondigép kellően megmozgatja az izmokat, nőknél és férfiaknál egyaránt.

Képes elbírni mintegy 120 kg tárcsasúlyt, így bátran használhatják akár a kezdők, akár a profi testépítők. A tárcsasúlyos edzőgép változatos erősítő edzéseket garantál, nemcsak a bicepsz és a tricepsz erősítésében, a hasprés és evezés a láb meg a has izmait is kellően megfeszíti.

A tárcsasúlyos edzőgép ülése 4 fokozatban állítható, maga a sporteszköz összeszerelése is egyszerű. Természetesen komplexebb és egyszerűbb gépeket is be lehet szerezni a Powersport weboldaláról. A különféle edzőkeretek mellett, vonzó áron lehet rendelni elliptikus trénert, hasizomgépet, szobabiciklit és futópadot. Válassza ki mindazt, amire egy átfogó edzésnél szüksége lehet!