burkoló ék

Az emberi találékonyság, valamint a modern technikai megoldások révén, rendre jelennek meg olyan fejlesztések, amelyek a különféle munkák kivitelezését segítik elő. A csempézés már hosszú évtizedek óta divat, de csak nem olyan túl régen jelent meg a burkoló ék és az ahhoz tartozó talp. Az elgondolás fantasztikus és innovatív, hiszen így megelőzhetőek az alapvető feladatvégzésből eredő hibák.

Különösen a nagyméretű lapoknál áll fenn annak az esélye, hogy valamelyik oldala jobban belesüllyed a ragasztóba, a lerakás és beállítás után. A burkoló ék elhelyezésével a vízszintes állapot stabilizálható, ezért garantáltan nem történik semmilyen elmozdulás. A TLS-PRO nagy ékes lapszintező rendszerek jelenleg a leginkább keresettek a piacon.

Jóformán nem létezik náluk stabilabb megoldás, amivel ugyanez a hatás érhető el. Az előnyt a gyártás során alkalmazott kiváló minőségű alapanyagok biztosítják. A burkoló ék legalább 25 alkalommal felhasználható, ezért gyorsan megtérülő befektetésnek tekinthető. A beszerzése egyszerű, hiszen már online is megrendelhető a kívánt mennyiségben.