szakácsruha

A vendéglátóiparban dolgozók mindennapjai egyáltalán nem nevezhetőek könnyűeknek, például a konyhai alkalmazottak rendkívül nehéz körülmények között dolgoznak.

A felelősségteljes feladatok elvégzéséhez a profi módon kialakított szakácsruha viselete elengedhetetlen, hiszen a nagy melegben is kényelmes viseletre van szükségük a szakembereknek ahhoz, hogy a munkájukra zavartalanul tudjanak koncentrálni. Az a legjobb, ha gyűrődésmentes és kiválóan szellőző darabot választ a séf, ami garantálja a komfortos viseletet. Az enante.hu internetes szaküzlet kínálatában felfedezhető darabok között szerepel a szellőző szakácsruha is, ami megoldást nyújt a meleg munkakörülményekre. Egyedi szellőző háttal készült, aminek köszönhetően rendkívül komfortos.

Stílusos megjelenést biztosít, kivehető gombokkal van ellátva és gyűrődésgátló bevonattal. Jól bevált, pamutban gazdag alapanyagokból került előállításra ez a szakácsruha, ami fehér színben vásárolható meg az online szaküzletből. Ugyanakkor fekete is megtalálható a kínálatban.