Kismama torna
Kismama torna

Ma már mindenki tisztában van azzal, hogy a várandósság alatt a hölgyek és a babák természetűknél fogva nagyon érzékenyek. Ezt nemcsak lelki, hanem testi szinten is lehet érteni, hiszen jelentős változások mennek át ebben az időszakban. A nőknek el kell fogadniuk, hogy megváltozik a testük, amiben segítséget nyújthat a várandósok számára kitalált torna, amiről a http://mozgasstudio.hu/kismama-torna/ weboldalon lehet további információkat szerezni.

A mozgásforma segít abban az asszonyoknak, hogy biztonságos keretek között tudják megmozgatni a testrészeiket. Fontos megemlíteni, hogy a terhesség előrehaladottabb szakaszában már nem ajánlott olyan mozgást végezni, amiben megerőltető gyakorlatok vannak. A http://mozgasstudio.hu/kismama-torna/ oldal szerint azonban, a kismamatorna megfelelő lehet a hölgyek számára ebben az érzékeny időszakban is. Egy kevés mozgás ebben az időszakban sem árt, tehát nyugodtan el lehet járni az Attitüd Mozgásstúdió által rendezett órákra a http://mozgasstudio.hu/kismama-torna/ honlapon lévő információk alapján.

Persze azok is nyugodtan elmehetnek mozogni, akik jelenleg nem várandósak, mert a nők számára több mozgásformát is kínál az Attitüd Mozgásstúdió. A Pilates iránt például sokan érdeklődnek, hiszen manapság igen divatos ez a mozgásforma. A mozgasstudio.hu szerint a Pilates tökéletes abban az esetben, ha valaki az erőnlétet kívánja erősíteni. A stressz levezetésére is megfelelő lehet a Pilates módszer, ezért azok is nyugodtan beugorhatnak egy órára, akiknek sok érzelmi terhet kell elviselniük az életükben.

A mozgasstudio.hu azok számára is ajánlja a Pilatest, akiknél a szülés után medencezáró-izmokkal kapcsolatos problémák keletkeztek. Természetesen nemcsak ezek a mozgásformák vannak a kínálatban, hiszen az érdeklődők részt vehetnek például egy Body Art órán, ami a relaxációnál is sokat segíthet. Ez a mozgásforma a mozgasstudio.hu honlap alapján egyébként olyan elemekkel is rendelkezik, mint a gyógytorna, az izomfeszítés, a stabilizáció, a szabályos légzés, erőmunka és az egyensúly.