Szaunák elérhető áron

A wellness hétvégék elengedhetetlen részének számít, ahol mindenki szeret eltölteni néhány percet a felfrissülés érdekében. Manapság már megengedhetjük magunknak azt a luxust, hogy ki sem kell tennünk a lábunkat a lakásból.

A szaunázás végre otthon is lehetséges, ráadásul azt is eldönthetjük, hogy melyik típust szeretnénk beszerezni. A finn szaunák forróságát nem mindenki képes elviselni, bár szabadon beállítható a hőfok. Aki nem bírja a 80 C hőséget, annak lehet célszerűbb szaunázás szempontjából az infraszauna használata.

Érdemes egy szakértő segítségét kérni a tökéletes végeredmény érdekében, mert érdemes azt is figyelembe venni, hogy mennyit fogyasztanak ezek a berendezések.

A finn szaunának jelentősen több villanyáramra van szüksége. A infraszaunának számos típusa szerepel a szauna.hu kínálatában a Carbon-tól egészen a Full Spectrumig. A szaunázás természetes módon segíti a testi-szellemi feltöltődést, hiszen leküzdi a stresszt a mindennapok során. A szaunázás egyéb élettani hatásairól a szauna.hu weboldalon lehet olvasni.