gluténmentes palacsinta

A honlap különféle termékeket kínál azoknak, akik életmódváltáson szeretnének átesni egészségügyi okok miatt. Ha azok közé tartozol, akik kiragadták étkezésükből a cukrot, akkor a megfelelő helyen jársz.

A különböző lisztkeverékek között találsz olyan készítményeket is, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, mint az ízletes gluténmentes palacsinta vagy waffle keverék. Kiemelhető, hogy a kategória legérdekesebb terméke az édesítőszer, amit SWEET SIDE 10 néven forgalmaznak. Érdekessége, hogy sokkal édesebb, mint más készítmények.

A felhozatal kiváló termékek egyike a WAFFLE MIX, amivel tökéletes gofrit tudsz előállítani, vagy a PALACSINTA MIX, ami elengedhetetlen a gluténmentes palacsinta elkészítéséhez és garantáltan a családod és barátaid kedvence lesz.

A keverék, ami a tökéletes házi palacsinta helyettesítőjeként lett megalkotva, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, így az édesítő szerepét az eritrit tölti be. Ne habozz, szerezd be és próbáld ki ezeket a kifogástalan minőségű termékeket!