Kézműves szappan
Kézműves szappan

A bőrnek egyáltalán nem mindegy, hogy milyen termékkel érintkezik, milyen szappannal mossuk nap mint nap. A legjobb, ha természetes alapanyagokból előállított terméket használunk erre a célra, mint például a webáruházunkban megvásárolható kézműves szappan, ami a bőséges választéknak köszönhetően, mindenféle bőrtípusra kapható.

A teljesség igénye nélkül, meg kell említeni néhányat, mint például aknés, ekcémás, érzékeny, narancsbőrre, pattanásos, száraz, zsíros bőrre és természetesen normál bőrre is. Érzékeny, száraz bőrre például remek megoldás lehet a Virágoskert kézműves szappan, ami csodás rózsaillattal rendelkezik és tág pórusú bőrre egyszerűen kiváló.

Eltávolítja a felesleges hámsejteket, nyugtatja és regenerálja a bőrt. Érdemes kipróbálnia Önnek is, amennyiben a természetes termékeket részesíti előnyben. Látogasson el a Familie webáruházba, ahol nemcsak kézműves szappanok, hanem dezodorok, natúrkozmetikumok, különböző illóolajok is megvásárolhatóak! A termékek magas minőséget képviselnek, és nagyon jó áron szerezhetőek be.