Gyerek szandál
Gyerek szandál

A gyerekek lába jelentős változáson megy át, amikor elkezdenek járni. Ilyenkor foglalják el végleges helyeiket a sarokcsontok, és a talpboltozat is ekkor alakul ki. Egyes lábbelik azonban ezt nem támogatják megfelelően, ami miatt komoly problémák is jelentkezhetnek a későbbiekben.

Ezért a gyerek szandál beszerzése során erre nagy figyelmet kell fordítsanak a szülők. Érdemes inkább többet fizetni egy jó minőségű lábbeliért, mintsem később orvoshoz fordulni a probléma helyre állításáért.

Sok esetben olyan későn tűnik fel a deformitás, hogy már nem is lehet visszafordítani a rendellenességet. A Lurkó gyerekcipő webáruházban megvásárolható gyerek szandál modellek és egyéb lábbelik ennek a fontos szempontnak a figyelembevételével készülnek.

A gyártók tisztában vannak a legújabb ortopédiai kutatások eredményeivel, és ezeket fel is használják a lábbelik gyártása során. Így a szülők biztosak lehetnek abban, hogy csemetéiknek megfelelően fejlődik a csontozata, ha ilyen gyerek szandálban járnak nyáron. Zárt lábbelik forgalmazásával is foglalkozik az internetes áruház, így a hidegebb hónapokra is lehet vásárolni.