női ingruha

Bár szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy újabb ruhadarabok jelenjenek meg a divat égisze alatt, mégis lehetséges. A női ingruha ugyanis valóban korszakalkotó és nagyon jól sikerült öltözék. A nevéből adódóan is lehet következtetni arra, hogy ötvözi az ing és a ruha tulajdonságait.

Lezser, könnyed, mégis nőies. Az ing felsőrészének köszönhetően, nagyon vagány, ráadásul sok más divatos termékkel ellentétben, bármelyik korosztály nyugodtan felveheti. Egyaránt jól mutat a vékony alkatú és a teltkarcsú hölgyeken. A női ingruha viselhető övvel és anélkül, az anyagfelhasználást illetően pedig a paletta szinte végtelen. Készülhet ez a ruhadarab farmer anyagból, szaténból, lenből, mindenképpen mutatós lesz az eredmény. Mivel kicsit bővebb fazonú, ezért roppant kényelmes.

Némiképpen elegáns megjelenésű, de mégsem túlzottan, ezért a hétköznapokra egyenesen tökéletes. Akit olyan női ingruha modellek érdekelnek, amelyek könnyedek, nőiesek és minőségiek, azoknak a miniboxshop.hu webáruház kínálatában kell körülnézniük.