vállalkozói képzés

Áru- esetleg személyszállításba kezdene? Azt mindenképpen tudnia kell, hogy az önálló vállalat üzemeltetéséhez, akár Magyarországon, akár külföldön, szüksége van az előírt vállalkozói képzés sikeres abszolválására. A Transzport Studium oktatócsapata elegendő tapasztalattal és szaktudással rendelkezik ahhoz, hogy minden érdemlegeset átadjanak Önnek a zökkenőmentes teljesítéshez.

A transzportstudium.hu weboldalon megtalálhatja a vállalkozói képzésre való jelentkezés kritériumait, illetve a tanfolyam és a vizsga időpontjai szintén fel vannak tüntetve. A számonkéréshez szükséges tananyag részletesen bemutatásra kerül. Értelemszerűen a kurzusok meghallgatása után következik a vizsga.

Az előadásokról nem megengedett a hiányzás. Amennyiben a jelentkezési határidő előtt legkésőbb 5 nappal befizeti a vállalkozói képzés díját, akkor 5 százalékos kedvezményben részesül. Az oktatóközpont árgaranciát is biztosít, aminek az a lényege, hogy ennél olcsóbban nem juthat hozzá ehhez a tudásanyaghoz az országban.