Kapcsolouzemu tapegyseg

Szüksége lenne egy tápegységre? Akkor tekintse meg a muszeroazis.hu weboldalt! Biztosan meg lesz elégedve az itteni kínálattal. Példának okáért, az innen megrendelhető kapcsolóüzemű tápegység valószínűleg meg fog felelni az elvárásainak.

Nem ütközik akadályba a DIN sínre történő rászerelése sem. Összesen 5 darabnak a párhuzamos kapcsolására van lehetőség. A kapcsolóüzemű tápegység IP20 védettséggel rendelkezik, illetve az I. érintésvédelmi osztályba tartozik.

Nagyon strapabírónak mondható, hiszen galvanizált acélból, illetve polikarbonátból készült. A rögzítése csupán egy pattintással történik, az önzáró funkciónak köszönhetően. A kapcsolóüzemű tápegységhez tartozik egy használati utasítás is, ezért nem bonyolult a kezelés megtanulása. Elsősorban a Peaktech kínálatából vásárolható meg.

Az internetes megrendelését követően, néhány napon belül megtörténik a kiszállítása. A kapcsolóüzemű tápegységről több információ az említett honlapon található. Biztosan Ön is meg lesz vele elégedve a kipróbálása után.