nőies okosóra

A technika vívmányairól ritkán mondható el, hogy nőies dolgokról lenne szó, de mi most mégis találtunk egy olyan tárgyat, ami úgy a férfiak, mint a hölgyek egy részének megdobogtatja a szívét. A nőies okosóra kapcsán joggal teszi fel minden érdeklődő a kérdést, hogy mitől lesz feminin egy időmérő?

Az egyik tényező mindenképpen a színekben keresendő, hiszen nehezen elképzelhető az urakon egy rózsaszín vagy lila példány, noha ma már tulajdonképpen erre is van precedens, de sokkal kevésbé jellemző, mint a hölgyek esetében. A másik dolog az anyagok összeválogatása, na és természetesen ott van még a méret, illetve a stílus, a formavilág.

A hölgyek órái egyértelműen jóval kisebbek, úgy a szíj szélességét, vastagságát illetően, mint a szerkezet maga. A formavilág jóval kísérletezőbb szokott lenni a nőies okosóra esetében, például virág, szív, esetleg egyéb kedves alakzatról is szó lehet. Az urak általában sokkal inkább ragaszkodnak a már jól bevált formákhoz, esetleg az egyéb maszkulin jellegű termékekhez.