informatikai terület

A különféle internetes platformok nagyon sokat segíthetnek az embereknek. Ezeken rengeteg hasznos információt olvashatunk, de a keresést megfelelően kell végezni. Ha kíváncsi vagy arra, hogy Magyarországon jelenleg milyen bérre számíthatnak azok, akik az IT szektorban helyezkednének el, akkor a bluebird.hu weboldalon megtudhatod.

Ha valaki szeretné átképezni magát egy másik munkaterületre a jobb fizetés reményében, akkor bizony először azt fogja megtekinteni, hogy miként alakulnak a bérek az adott szektorban. Itt egyáltalán nem arról van szó, hogy más zsebében akar turkálni bárki, hiszen ezek az adatok nyilvánosak és mindenkinek elérhetőek.

Tehát, ha a felmerült kérdésre választ szeretne kapni mielőbb, akkor klikkeljen a fenti linkre! Mivel az informatikai területeken sokféle képzettség létezik, ezért először azt kell figyelembe venni, hogy az illető tudása milyen szinten van, mert magától értetődően ennek függvényében alakulnak a bérek. A Bluebird szakemberei készítettek egy nagyon átlátható táblázatot, ami kiválóan ábrázolja azt, hogy valójában milyen keresetre számíthatnak azok, akik szoftverfejlesztőnek vagy egyéb ezen a területen belül lévő munkakört töltenek be. A szoftverfejlesztők annak függvényében, hogy milyen fejlesztői nyelven dolgoznak 500 000 Ft-tól 1 500 000-ig kereshetnek.

A kutató szakemberek a szóban forgó táblázatban lévő adatokat az igények alapján tüntették fel, illetve ezek mellett azt is figyelembe vették, hogy az elhelyezések során mely összegek bizonyultak megfelelőnek mind a megrendelők, mind a dolgozók részéről. Ha ezt a cikket Ön most laikusként olvassa, akkor meglepődhetett ezeken a hatalmas fizetéseken, viszont ahhoz nagyon sokat kell tanulni és kitartóan dolgozni, hogy az ember eljusson egy ilyen magas szintre.

A kimutatásban lévő angol nyelvű megnevezések tulajdonképpen a munkakör leírását és az azon belüli nyelveket jelentik, illetve a horizontális sávban balról jobbra lévő szürke mezők mutatják, hogy egy alkalmazott hol helyezkedik el a ranglétrán.