bicikli lakat

Sok ember járta már meg úgy, hogy letámasztotta például egy üzlet elé a kerékpárját és mire indult volna tovább vele, az már nem volt ott, mert ellopták. Ebben a világban gyakran előfordul ilyesmi, ezért kénytelenek vagyunk biciklilakatot használni, ha nem akarjuk, hogy a kétkerekű kikerüljön a birtokunkból, bár ez igényel némi anyagi befektetést. Ha kíváncsi arra, hogy most milyen árakon rendelhet bicikli lakatot, akkor egyszerűen kattintson a www.zardepo.hu linkre! Itt nem pusztán az árakat ismerheti meg, hanem a termékeket is, hiszen mindegyik fotója mellett leírás található.

Praktikus és nagy biztonságot ad a készleten lévő Abus Citychain 1010/110 láncos kerékpár és motorzár, ami garantáltan megvédi a kedvencét a lopástól. Láncszem átmérője 9 mm, színe fekete és 3 méretben kapható. Van 110, 140 és 170 cm hosszúságú is a kínálatban. A gyártók minőségi biciklik és motorkerékpárok magas szintű védelmére ajánlják ezt a terméket. A védett jármű váza sérülésének megelőzése érdekében, a 9 mm, hatszögletű láncot szövetborítással látták el a gyártók.

Speciális edzett acélból készül a lánc és a foglalat, 2 darab LED-es világítású kulcs tartozik hozzá, a kulcslyukat pedig zárófedél védi a por ellen. A csomag ABUS kódkártyát is tartalmaz. Nagyon praktikusan lehet használni ezt a bicikliláncot, mindössze a végét szükséges rögzíteni. Bár nem a legolcsóbb ez a termék, mégis kiváló befektetés, ha azt nézzük, hogy akár egy több százezres kerékpárt véd meg a lopástól.

Természetesen sok és sokféle biciklilakatot foglal magába az online szaküzlet palettája, amelyek mindegyike magas minőségű. A honlapon termékszűrő is segíti a választást. Ennek használatával biztonsági szint, kivitel, nyitás, szín, márka és ár alapján dönthetünk. Az utóbbinál nem kell horribilis összegre gondolni, mert a webshop nagyon korrekt áron forgalmazza a termékeket. 20 000 Ft fölötti vásárlás esetén teljesen díjmentes a házhozszállítás is. Az online rendelés tökéletesen működik biciklilakat beszerzésének céljából is.