Tömeges SMS küldés
Tömeges SMS küldés

Szeretné a telefonjaikon keresztül elérni az ügyfeleit, azonban nem akar a felhívásukkal bajlódni? Akkor pontosan Önnek találták ki a tömeges SMS küldés lehetőségét, mert így nagy arányban lehet elérni az ügyfeleket.

Szinte minden értesített ember megnyitja a számára küldött üzenetet, ezért érdemes lehet a marketingnek ezt a modern formáját használni. Az Invitelnél van lehetőség ennek a szolgáltatásnak a megrendelésére, ezért azt ajánljuk, hogy nézze meg a telekommunikációs cég honlapját. Itt minden lényeges adat le van írva a tömeges SMS küldés nevű szolgáltatással kapcsolatban.

A vállalat stabil, jó áron kínálja a megrendelők részére ezt a lehetőséget, ezért anyagi szempontból is megéri ennek a lehetőségnek a kihasználása. Csupán darabárat kell fizetni az elküldött üzenetekért, másért pedig nem is kell pénzt kiadni.

A kampányokat az Invitel gyorsan tető alá tudja hozni, ezért az sem jelent gondot, ha sürgős lenne a tömeges SMS küldés a megrendelő számára. Ezt a szolgáltatást minden vállalat ki tudja használni, ezért Ön se habozzon, ha segítségre lenne szüksége.