póló nyomtatás

Az egyedi trikók elkészítése manapság gyerekjáték egy olyan cégnek, amelyik felkészült, profi szakemberekkel várja a klienseket és a megrendeléseket, illetve a legmodernebb masinákkal dolgozik. A brigadpolo.hu internetes oldalon a póló nyomtatás szolgáltatást egyre többen igénylik, főleg a fent említett előnyök miatt.

Azonban arról a pozitívumról sem lehet megfeledkezni, hogy az árak reálisak, legyen bármilyen igénye az ügyfélnek. Hogyan is történik a póló nyomtatás rendelésének a menete? Első lépésként szükséges kiválasztani a megfelelő fazonú trikót, ezt követően pedig a színt és a nyomtatási felületet. A póló nyomtatás egyik legfontosabb mozzanata, amikor a megrendelő összeállítja, hogy melyik méretből, hány darabra van szüksége.

Azt persze nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a minimum darabszám az 10. Ha ezzel kész van a kliens, akkor feltöltheti a ruhára kívánt grafikát, lehetőleg a legjobb minőségben. Ha nincs szerkesztett grafika, akkor akár egy rajz is jöhet, de a szakembereknek az is elfogadható, ha egy fotót tölt fel az ember.