Angol szintfelmérő teszt online

Az emberek már csak kedvtelésből is szeretnek teszteket kitölteni, hogy ellenőrizhessék, a képességeik és tulajdonságaik valóban olyanok, mint ahogyan megítéli azokat. Angol szintfelmérő teszt online felületen temérdek van. De valóban azt méri a teszt, amit mérnie kell?

A teszt eredményeként mindenki azt szeretné megtudni, hogy milyen szinten érti, olvassa vagy beszéli az angolt. Azonban ezt nem lehet egyszerű feladatokkal felmérni, hiszen attól, hogy valaki megoldja a bemutatkozás és a színek felsorolásának feladatát, még nem haladó szintű.

A behappynyelviskola.hu szintfelmérőjén nem egy univerzális tesztet kell kitöltsön az érdeklődő, hanem Ön választhatja ki azt, hogy melyik szintű tesztet szeretné megpróbálni. Nyolc különböző nehézségű szintből lehet választani, a teljesen kezdőtől az üzleti angolig. Az angol szintfelmérő teszt online csak úgy indul el, ha megadja a nevét, számát és a e-mail címét. Ezután lehet indítani a tesztet, aminek eredményét telefonon meg fogják beszélni Önnel.