csavaros lapszintező

Amikor burkolásról, pontosabban szólva lapszintezésről van szó, akkor használható az a bizonyos ökölszabály, miszerint mindegy milyen típusú szintező rendszert, de valamelyiket megéri alkalmazni. Az egyenletes felület biztosítása csak ilyen formában garantálható. A csavaros lapszintező kevésbé elterjedt a különféle típusok között, de ennek ellenére nagy sikerrel vethető be.

Általában haladó és profi szakembereknek ajánlott a vele való munka, ugyanis a szakszerűtlen alkalmazásakor sérülhetnek a burkolólapok. A csavaros lapszintező esetében a talpak ugyanúgy ott maradnak a csempék alatt, mint a hagyományos, vagyis ékes típusok. Az alapanyagot tekintve, a prémiumminőségű műanyag garantált, aminek hála a csavaros lapszintező felső része több alkalommal felhasználható.

Többféle kiszerelésben érhető el, valamint vásárolható külön talp és külön csavar egyaránt. A csavaros lapszintező felhelyezésekor figyelni kell, nehogy túl erősen legyen megszorítva, hiszen ekkor elmozdulhatnak a burkolólapok szélei. Némi tapasztalattal ez az esetleges hiba teljesen kiküszöbölhető.