hajós vacsora

Ha egy izgalmas és élvezetes programot szeretne szervezni, hogy levegye a partnerét a lábáról, akkor nem kell tovább töprengenie. A hajós vacsora ideális választás, hiszen nem mindennapi élményt nyújt. Több, mint egy közös étkezés. Olyan kaland, aminek alkalmával érdekes, különleges pillanatokat élhetnek át a résztvevők. A fedélzeten töltött idő alatt gyönyörködhetnek a város fényeiben és élvezhetik a halk zenét.

A programok sokfélék, így mindenki kedve szerint válogathat. Terítékre minőségi italok és ételek kerülnek. A hajós vacsora a különleges fogások terén kielégíti az igényeket, hiszen nemzetközi és helyi finomságok is felfedezhetőek az étlapon.

A kiváló ételek és italok garantálják azt, hogy a gasztronómiai élmény is feledhetetlen legyen. Lényegében ez egy összetett program, hiszen a szórakozás, a városnézés és az étkezés egy helyen történik. A zongora showal fűszerezett est szórakoztató, mégis romantikus hangulatban zajlik. A hajós vacsora során a felnőttek és a gyermekek egyaránt jól érezhetik magukat.