hajkréta

A nők imádják a változatosságot, főleg, ami a hajukat illeti. A színes tincsek nagy kedvencnek számítanak, azonban sokan sajnálják a hajukat tartós festékkel különlegessé tenni. A hajkréta ilyenkor jön jól, hiszen egyszerűen kimosható, nem károsítja a hajszálakat és még olcsóbb is, mint a festék. Bulira, fesztiválra vagy csak úgy nagyszerű dolog, hiszen a megszokott külsőnket kicsit feldobhatjuk vele.

A használata is egyszerű, hiszen a hajtincseket csak kissé be kell vizezni és mehet is rá a kréta. A hajkréta ráadásul a gyerekeknek sem tilos, hiszen, amint említettük, samponnal kimosható. Egy szülinapra, álarcosbálra nagyon menő megjelenést kölcsönöz, de akár otthon, a barátokkal is igazán jó buli egy kis „hajfestés”.

A hajkréta több színben is elérhető, ezért valódi szivárvány hajzuhatagot tud magának bárki készíteni, ráadásul percek alatt. Nem kell már a kisebbeknek sem irigykedni az unikornisok csodálatos sörényére, hiszen a hajkrétával ők is készíthetnek maguknak ilyesmit. Lepje meg Ön is magát vagy gyermekét pár csodaszép árnyalattal!