Hair Transplant

Senki sem örül annak, hogy az idő egyre jobban eljár a teste felett. Szerencsére léteznek olyan módszerek, amikkel orvosolni lehet az öregedés okozta károkat. A Hair transplant senkinek sem okoz csalódást, hiszen végleges megoldást nyújt a hajhullásra.

A kopasz foltok maradéktalanul eltűnnek a beültetésnek köszönhetően. Az orvosok annyi hajszálat ültetnek át, amennyit a páciens igényel. A műtét általában több órás szokott lenni, tehát biztosan ki kell venni egy nap szabadságot.

A Hair transplant utáni gyógyulás nagyon gyors. Másnap már alig tapasztalható kellemetlenség. Éjszakára sem kell bennmaradni a klinikán, hanem egy kísérővel haza lehet menni. Néhány hónap múlva lehet meglátni, hogy milyen lett a végleges eredmény, ugyanis a beültetett hajszálaknak időre van szükségük a növekedéshez.

A Hair transplant segítségével mindenki azt fogja érezni, hogy egy kicsit megfiatalodott. A külső megjelenésük elégedettséggel tölti majd el az embereket. Az orvosoknak már igen sok tapasztalatuk van, ezért magas szintű szolgáltatást nyújtanak.