hagyatékfelvásárlás

Nem ritka, hogy a régiségekről kiderül, igazi műalkotások, amit valószínűleg sok pénzért lehet eladni. A hagyatékfelvásárlás előtt azonban a legfontosabb lépés az előzetes értékbecslés. A termék piaci árának ismerete nélkül a tulajdonos azt kockáztatja, hogy túl olcsón adja el a birtokában lévő ritkaságot vagy a túl magas árszabás végett egyáltalán nem sikerül értékesítenie.

Egy antik tárgy valódi értékét csak egy profi értékbecslő tudja meghatározni. A szakmájukban tapasztalt értékbecslőkből álló csapatunk díjmentesen, pontosan és őszintén értékeli a régiségeket, műtárgyakat és gyűjteményeket, így a hagyatékfelvásárlás nem rejt semmilyen buktatót. Nem titok, hogy sok gyűjtő és műkereskedő gyakran vásárol régiségeket csökkentett áron.

Ezért fontos a szakértői csoport véleménye. A régiségek pontos felmérése után semmi akadálya, hogy nyereségesen értékesítse a tárgyat, de találnia kell egy becsületes vevőt. Mi nagy tapasztalattal rendelkezünk a hagyatékfelvásárlásban és mindig őszintén, felelősségteljesen közelítjük meg az ügyleteket.