City kerékpár

Aki a belvárosban szívesen bringázik, mert tudja, hogy így sokkal hamarabb el lehet jutni a kiszemelt helyre, vagy borzasztóan megutálta a kibírhatatlan forgalmat, az csakis a városi biciklit kell használja.

Ennek a másik neve a city kerékpár, amivel könnyedén lehet megoldani a bevásárlás utáni cipekedést, a gyerek hazaszállítását az óvodából vagy épp a munkahelyre történő eljutást. Ez rövidebb utak megtételére kiválóan alkalmas. Nagy előnye, hogy akár otthonosan ellátható kosarakkal, csomagtartókkal és egyéb kellékekkel, melyekkel egy valóban praktikus eszközt kap a tulajdonos. A city kerékpár strapabíró jellege vitathatatlan, amit igazol a tény, hogy sokan már tíz éve egy kétkerekűvel repesztenek, és még kereket sem kellett cserélni egyszer sem.

Ez a jármű híres a komfortjáról, ami miatt kényelmesen lehet tekerni a szűk utcákban vagy széles, nagy utakon is. A city kerékpár leginkább hajlított, kényelmes kormánnyal rendelkezik, amit bárki egyszerűen kezelni tud. Egyes webshopok kínálatában akadnak férfi és női city kerékpár példányok is.