Olcsó akkumulátor csere

Örülhetünk, hogyha csak a hibás energiaforrás miatt nem kapcsol be a telefonunk. Az akku csere számos gondot orvosolhat egy okostelefon esetében. A legbarátságosabb jele az szokott lenni, hogy ugyanolyan használat mellett gyorsabban merül, mint ahogy megszoktuk. Az viszont már sokkal rosszabb, amikor váratlanul kikapcsol vagy újraindul, mondjuk egy fontos beszélgetés közben.

Többek között ezek a tényezők utalhatnak arra, hogy a telefonnak szükségessé vált az akku csere. Rengeteg modell létezik, amelyekbe könnyedén ki tudjuk cserélni az akkumulátort és onnantól kezdve úgy fogja érezni, hogy egy új telefont tart a kezében.

Az akku csere nem mindig a sok használat miatt válik esedékessé. Nem egyszer fordult már elő, hogy a gyártó maga hibázott valamit a tervezésnél és üzemhibás akkumulátorral dobta piacra a telefont. Ilyenkor az akku csere általában ingyenes szokott lenni, amit maga a gyártó szokott állni.

Hogyha a telefon hátlapja nem vehető le, akkor inkább bízza szakemberre, aki precízen fogja beszerelni az új energiaforrást a készülékbe.