Fullos feketeszeder: Blackberry leap már 90.000 Ft-tól
Fullos feketeszeder: Blackberry leap már 90.000 Ft-tól

Talán az egyedi és különleges formatervezésnek köszönheti a Blackberry a sikerét, hiszen a QWERTY billentyűzet olyannyira feldobta az érintőkijelzős telefonok piacát, hogy szinte mindenki sokgombos telefont szeretett volna. Azonban, a mai trend az érintőképernyőt követeli meg, így a gyártók is inkább ezen a vonalon próbálnak teljesíteni és fejleszteni.

A Blackberry Leap okostelefon azért más mint elődei, mert a megszokott QWERTY billentyűzet nem található meg rajta. Helyette a ma megszokott kapacitív kijelző van, amin a virtuális billentyűzet található. A telefon képátlója öt hüvelykes, így a kényelmes használat garantált, továbbá a nagyteljesítményű akkumulátor gondoskodik az egész napos energiaellátásról.

A telefonban található előlapi és hátlapi kamera, rádió, 16 GB belső tárhely bővíthető 128 GB-ig. Ami talán még egyedibbé teszi ezt a telefont az a saját Blackberry 10 operációs rendszer. A termékről részletesebb informálódni lehet a berrybolt.hu weboldalon és ha szeretné, akkor meg is tudja rendelni a honlapról.