A fiókzár védelmet nyújt
A fiókzár védelmet nyújt

Szokásunk a fiókokba mindent bedobálni. Erre azonban oda kell figyelni miután megszületik a baba. Kíváncsi természete miatt, mindent átkutat és kipróbál. Megfog, megnyal és megharap, ezért ajánlott a fiókzár vásárlása.

Nemcsak a veszélyes eszközökre kell odafigyelni, hanem azokra is, amelyek nekünk fontosak. Sem ékszert, sem mást nem kímél egy gyermek. A fiókzárral ezeket az értékes dolgokat is meg lehet óvni. Tehát a zárak nemcsak a baba védelmét hivatottak szolgálni, hanem a nekünk fontos dolgokért is felelnek.

Sajnos nem lehet odafigyelni a nap minden percében a lurkóra, így megtörténhet, hogy nem odavaló dolog kerül a kezébe. A veszélyes és éles tárgyakat pedig érdemes magas helyre rakni vagy fiókzárral ellátott helyen tárolni.

A fiókzár nemcsak szakboltokban vásárolható meg, hanem bababiztonsági üzletekben is. Ennek használatával megóvhatjuk a kicsi épségét és egészségét, valamint az értékes vagyontárgyakat is, amelyeket féltünk az ártó kis kezeitől. Online is megrendelhető a gyerekbiztos.hu weboldalról.