Festett beltéri ajtó
Festett beltéri ajtó

A modern otthonokban különleges nyílászárók is helyet kaphatnak, hiszen általuk is tovább emelhető az összhang. A festett beltéri ajtó számos lehetőséget rejt, hiszen bármilyen színben, több mint száz marásmintával kérhető. Ugyanakkor a festett beltéri ajtó rendkívül masszív is, így hosszú ideig szolgálhat bennünket ugyanolyan magas színvonalon.

A www.galaxyajto.hu weboldalon megrendelhető változatok 30 milliméteres tömör MDF kerettel és furatolt faforgácslap betéttel rendelkeznek. Az ajtólap vastagsága 42 milliméter, illetve 100×210 cm méretekig, 15 cm falvastagságig, igény szerint választható.

Ellenben, ennél nagyobb ajtó és vastagabb fal esetén is megoldható a festett beltéri ajtó kivitelezése, csak némi felárat kell fizetni érte. A felületük minden esetben alapozással és 4 rétegű festéssel van kezelve, így nem igénylik a későbbiekben sem az újabb réteg felvitelét. Ha designos és tartós nyílászárókat szeretnénk, akkor a festett beltéri ajtó modellek között garantáltan megtaláljuk az ideális alternatívákat.