Fali hajszárító
Fali hajszárító

A fürdőszobában rengeteg veszély leselkedik az emberre, a csúszós padlótól kezdve, egészen az áramütésig minden számításba jöhet. A fürdőszobában az elektromos eszközök használata mindig veszélyt jelent, mivel a magas páratartalom miatt, könnyen rövidzárlat keletkezhet, ami áramütéshez, tűzhöz vezethet.

A fali hajszárító úgy lett megtervezve, hogy az elektromos vezetékek ne érintkezhetnek a vízzel és párával, vagyis minden a fali dobozkában van elhelyezve. Ezen kívül, a fali hajszárító teljesen vízmentes kialakítású, tehát a rövidzárlatos balesetek ki vannak zárva.

A másik nagy előnye a fali hajszárító használatának, hogy a felhasználó mindkét keze szabadon marad a szárítás közben, egyik kezével fésülködhet, a másikkal pedig fogózhat, tehát idősek és mozgáskorlátozottak is praktikusan használhatják. A fali hajszárító többfajta kivitelezésben kapható. Vannak érzékelővel, gomb általi bekapcsolással működőek, de vannak közöttük időzítős megoldások is. Az igényektől függően, széles szín és formaválasztékkal rendelkezik a bandkaruhaz.hu honlap.