Vannak olyan párok, akik nem szakítanak a hagyományokkal, és igenis meseszép eljegyzési gyűrűvel jelzik, hogy egy közelgő esküvő elébe néznek. De vannak olyanok is, akik egyből a karikagyűrűt vesznek.

Az viszont biztos, hogy a Marta Meisels Jewelry- az Ékítőékszerek webáruházában, http://www.ekitoekszerek.hu/eljegyzesre_eskuvore/eljegyzesi_gyuruk, klasszikus stílusú, különleges szépségű és minőségi alapanyagbolt készült ezüst eljegyzési gyűrűk között válogathat bárki, hiszen ezek a gyűrűk nemcsak eljegyzésre valók. A cirkónia kövek, melyeket az ezüst foglalat ölel körbe, különböző kör, szív, négyzet csiszolású.

Az ezüst és a kő is valódi. A 925-ös sterling ezüst ródiumozott bevonattal hívja fel magára a figyelmet, mert ezáltal, nemcsak tartós, de csillogóbb is lesz. A cirkónia drágakő pedig a gyémánthoz hasonlít, de lényegesen kedvezőbb az ára. Mindegyik gyűrű, precíz és kézzel készített ötvösmunka eredménye, nemesfém intézet által bevizsgálva és jelzéssel ellátva.

Ezüst eljegyzési gyűrűk
Ezüst eljegyzési gyűrűk

A kizárólag online megvásárolható gyűrűket ajándék díszdobozban szállítja ki az ékszer webáruház. A méretvételt a gyűrű méretválasztó segíti, de megkérhetnek egy ékszerészt is a méretvételhez. Eljegyzésre, de ajándéknak is remek választás egy egyedi kiegészítő.