Mobil iroda

Egy projekt menedzselését gyakran a helyszínen kell megoldani. Nem könnyű feladat irányítani egy egész csapatot, közben ezzel egyszerre intézni a hivatalos ügyeket is.

Ehhez a felelősségteljes feladatkörhöz szükség van a mobil iroda kényelmére és teljes felszereltségére. A különleges kivitel lehetővé teszi a mindent felülmúló mobilitást. A kényelmi szempontokat is fontos figyelembe venni egy mobil iroda kialakításakor. A víz- és áramellátás biztosítása természetesen könnyen megoldható.

A komfortos légkör megteremtéséhez a mobil irodát légkondicionálóval is fel lehet szerelni. Ilyen környezetben sokkal produktívabbá válik a munka.

De mi a helyzet akkor, hogyha több személy kénytelen dolgozni egy ilyen helyen? Nyilván egyetlen konténer nem lesz elég. Semmi gond, hiszen a mobil iroda bővíthetőség szempontjából rendkívül rugalmas megoldást biztosít. Hogyha szükség van rá, akkor már az elején építhető egy több részből álló egység, de ez utólag is kivitelezhető, az igényeknek megfelelően. Anyagi szempontból is költséghatékony választás.