propoliszos méz

Egyre többen döntenek úgy, hogy bizonyos betegségek ellen a természetes módszereket vetik be, nem pedig a gyógyszeres készítményeket, így óvva a szervezetüket. A propoliszos méz hasznos összetevőket tartalmaz, szám szerint közel 200-at. Bizonyos egészségügyi problémák szimptómáinak megelőzésére, enyhítésére külsőleg és belsőleg egyaránt javasolt a használata.

úÁltalános közérzetjavító és immunerősítő hatású, képes növelni a szellemi és a fizikai teherbírást. Ezek mellett, a propoliszos méz hatásos ellenszere a felső légúti betegségeknek, a torokgyulladásnak. Torokfájás esetén hatékonyabb, mint önmagában a méz vagy a propolisz, mert szétterül a torokban és lassabban szívódik fel.

Azoknak szintén jó választást jelent, akik prosztata problémákkal küzdenek. Húgyúti fertőzések kellemetlen tüneteit is megszünteti, valamint redukálja a magas vérnyomást. A propoliszos méz, a természet kínálta antibiotikum egy olyan, rendkívül értékes anyag, amit sokféle egészségügyi gond esetén kiváló eredménnyel lehet alkalmazni.

Propolisz tinktúra kedvező áron

Az immunerősítés minden időszakban, de főképpen télen fontos, mert ezáltal ellenállóbbakká válunk a betegségekkel szemben. Természetes módon ez propolisz tinktúra használatával érhető el. Több száz féle gyógyhatású anyagot foglal magába, aminosavakat, vitaminokat, ásványokat, nyomelemeket és bioflavonoidokat.

A népi gyógyászat már nemzedékek óta alkalmazza, hiszen a propolisz tinktúra tökéletes megoldást jelent torokfájás, fertőzések, sebek és bőrproblémák kezelésére. Jótékony hatásait még felsorolni is hosszú volna. A teljesség igénye nélkül, például csökkenti a gyulladásokat, gomba- és baktériumellenes hatású, enyhíti a fertőzéseket.

Természetesen, minden információt megtalálunk erről a nagyszerű anyagról a beobee.hu weboldalon, ahonnan pár egyszerű lépéssel meg is rendelhetjük azt. A legjobb, ha mindig van otthon propolisz tinktúra, ugyanis soha nem tudhatjuk, hogy mikor lesz rá égetően nagy szükségünk. A termék ára nem gördít akadályt a vásárlás útjába, mert néhány száz vagy ezer Forintért megrendelhető.