építőkocka

Valószínűleg minden szülő tapasztalta már, hogy az egészen kicsi gyermeke is előszeretettel rakosgatott dolgokat egymásra. Nem kérdés, hogy már igen zsenge korban felkelti a lurkók érdeklődését az építőkocka.

Építeni házat, várat vagy bármit minden generáció gyermeke szeret, hiszen érdekes és szórakoztató. Leköti a figyelmet, serkenti a kreativitást, ugyanakkor rendkívül jótékonyan hat az értelmi és nyelvi fejlődésére. Támogatja a gondolkodást, az emlékezetet és a kézügyességet.

Ezek mind fontosak abban a korban, amikor az agy rohamtempóban fejlődik. A 3 cm építőkocka például egyáltalán nem jelent veszélyt a kicsikre nézve, hiszen nem lehet lenyelni, nem törnek le róla darabok, biztonsággal használhatóak.

A vesszoparipa.hu webáruházból megrendelhető építőkocka szettek fából készülnek, így rendkívül tartósak és szépek. A sok-sok élénk szín pedig még élvezhetőbbé teszi a velük való foglalkozást. Kiváló beltéri játék a hosszú, téli estéken, amit majd tavasszal a szabadban is elő lehet venni.